Om Pioner

Øl + mat = sant!

Øl har vært en naturlig del av vårt matbord gjennom alle tider, som et kompliment, en kontrast til god mat. Etter hvert har det gått over til å bli mer en tørsteslukker, og etter hvert forsvant øl nesten helt fra matbordet. Men etter hvert som håndverksøl og variasjon i smak, ølstiler og tankesett rundt øl har kommet tilbake, har også ølet sakte men sikkert begynt å komme tilbake på bordet. Ikke bare som en tørsteslukker, men som en god følgesvenn til mat.

Pioner er brygget med mål om å være et naturlig valg på matbordet, å hjelpe og inspirere til hvordan det kan brukes med mat. Brygget kun på de beste råvarer (hva ellers?!?), med klare tanker om å skape et smaksbilde som gjør det anvendelig til, i og med mat. Dette har vi gjort med Mathias Krüger hos Færder Mikrobryggeri.

Vi som står bak Pioner har mange års erfaring fra restaurantbransjen og ølbransjen, og det å kombinere disse to. Vi har satt opp et utall ølmenyer, arrangert ølmiddager og festivaler, og jobbet med noen av de beste innen både mat og øl i snart et tiår. I samarbeid med øldistributøren Beer Enthusiast er Pioner en manifestasjon av denne erfaringen, driven og enthusiasmen for gode øl- og matkombinasjoner!

Pioner logo